Odvjetničko društvo Glinska&Mišković – novi član IICA-e

¸

S ponosom objavljujemo da se Odvjetničko društvo Glinska & Mišković pridružilo Međunarodnom institutu za klimatske aktivnosti kao novi član. Ova suradnja predstavlja ključni korak u unapređenju naših inicijativa za održivost i zaštitu okoliša.

Glinska & Mišković odvjetničko društvo prepoznato je kao vodeće u području poslovnog prava u Hrvatskoj i ima bogatu tradiciju pružanja savjeta međunarodnim i domaćim klijentima.

Sa zadovoljstvom objavljujemo da se naše Odvjetničko društvo Glinska & Mišković d.o.o. pridružilo Međunarodnom institutu za klimatske aktivnosti (IICA), ističući važnost očuvanja okoliša i aktivnog sudjelovanja u borbi protiv klimatskih promjena. Radujemo se što ćemo kroz ovu suradnju moći aktivno podržati ostvarenje ciljeva IICA, posebno u implementaciji Klimatskog zakona, što je ključno za napredak prema održivom razvoju, u suradnji s ostalim članovima IICA. Ova suradnja otvara brojne mogućnosti, te vjerujemo da zajedničkim naporima možemo ostvariti značajne promjene koje će pridonijeti održivom gospodarskom razvoju i rastu Republike Hrvatske i Europe, izjavio je Aleksej Mišković, jedan od osnivača odvjetničkog društva.

Predsjednica Međunarodnog instituta za klimatske aktivnosti, Marija Pujo Tadić izjavila je:„Zahvaljujem dragim prijateljima i kolegama  iz odvjetničkog društva Glinska&Mišković d.o.o. koji su nam se pridružili i čija pravna potpora u području ESG-a će biti dobrodošla pomoć u bržoj transformaciji našeg poslovnog i financijskog sektora RH. S ovime je naša IICA osnažena s još jednim uglednim članom i snažnom potporom ostalom članstvu u svim pravnim nedoumicama oko implementacije ESG-a.“

Dobro nam došli u „mali krug velikih ljudi“!