Članovi upravnog odbora

Članovi upravnog odbora

Marija Pujo Tadić, mag. iur.

Predsjednica Instituta

Nakon višegodišnje sudačke karijere, a u želji za specijalizacijom iz Okolišnog prava 2009. god. prelazi u Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, gdje rukovodi organizacijsko-kadrovskom strukturom Fonda i izradom projekata u području zaštite okoliša i energetike.

Vladimir Jelavić, dr.sc.Završio Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, gdje je doktorirao iz specijalističkog područja energetska postrojenja.

Hrvoje Novosel, dipl.oec.

Dopredsjednik instituta

Hrvoje Novosel radi kao financijski stručnjak u razvojnom bankarstvu. Posjeduje više od 20 godina iskustva u menadžmentu prodaje proizvoda, upravljanja rizicima i vođenju projekata.

Teo Čolan, dr.vet.med.Teo Čolan radi kao stručnjak iz područja gospodarenja otpadom. Posjeduje više od 25 godina iskustva u upravljanju različitim sustavima i projektima u području veterinarstva i gospodarenja otpadom.

Goran RomacOd početka svoje profesionalne karijere aktivan u području zaštite okoliša.

Mladen Nakić, doc.dr.sc.

počasni član

Rođen je u Zagrebu. Diplomirao je studij politologije na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, magistrirao međunarodne odnose i doktorirao iz područja međunarodnih odnosa i nacionalne sigurnosti.