Sustineri Partners


BIOGRAFIJA

Sustineri Partners je butik konzultantska tvrtka koja pruža strateške savjete tvrtkama i organizacijama o uključivanju standarda održivosti u njihove odluke, prakse i partnerstva. Usluge tvrtke uključuju istraživanje po narudžbi, razvoj i provedbu strategije, uključivanje dionika i izgradnju kapaciteta. Sustineri Partners prepoznat je po svom radu na održivosti, ravnopravnosti spolova, ekološkim pitanjima, borbi protiv mita i korupcije. Svojim radom tvrtka ostvaruje trajan i značajan utjecaj na regiju i pridonosi održivom poslovnom i financijskom rastu. Sustineri Partners uglavnom se fokusira na zemlje jugoistočne Europe, jadranske regije i zapadnog Balkana te surađuje s regionalnim vladama, institucijama i pruža strateške savjete tvrtkama i organizacijama o tome kako ugraditi standarde održivosti u svoje odluke, prakse i partnerstva. Njihov rad obuhvaća pitanja okoliša, društva i upravljanja. Tim Sustineri Partners ima snažnu akademsku stručnost i praktično znanje u provedbi, s više od dvadeset godina iskustva u radu na pitanjima okoliša, socijalne pravde i dobrog upravljanja u regiji i globalno.

Vizija Sustineri Partnersa je budućnost za našu regiju koja služi interesima ove i budućih generacija te koristi tvrtkama i poduzećima. ESG Adria Summit, kao jedan od ključnih projekata Sustineri Partnersa, ima za cilj poticanje održivog razvoja na Zapadnom Balkanu i Adria regiji. ESG Summit Adria, prije poznat kao Western Balkans ESG Summit, vodeći je regionalni događaj posvećen temama zaštite okoliša, društva i upravljanja (ESG). Inauguracijski samit u travnju 2023. okupio je više od 450 sudionika iz 150 kompanija, pokazujući njihovu predanost usvajanju novih standarda i uključivanju u rasprave o održivosti na visokoj razini. Na samitu je sudjelovalo 70 govornika svjetske klase i 100 polaznika C-razine od Europe do Sjedinjenih Američkih Država, privlačeći značajnu pozornost regionalnih i međunarodnih medija, s više od 40 novinara.

Već drugu godinu kao organizatori, Sustineri Partners okuplja predstavnike vlade, poslovne vođe i stručnjake za održivost kako bi duboko zaronili u današnja najvažnija globalna i regionalna pitanja i trendove održivosti. Summit nastavlja svoju misiju pokretanja pozitivnih promjena za poduzeća i društvo kroz dijalog i dugoročne inicijative dionika. ESG Adria Summit 2024. okupit će ključne dionike kako bi raspravljali i bavili se najboljim globalnim praksama u području okoliša, društva i upravljanja, potičući dijalog i rješenja u okruženju Crne Gore.