Članovi upravnog odbora

Članovi upravnog odbora

Marija Pujo Tadić

Predsjednica instituta

Rođena je u Dubrovniku, a diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, te je do 1995. godine bila zaposlena na mjestu savjetnika u Ministarstvu graditeljstva i zaštite okoliša, te Ministarstvu pravosuđa, da bi od 1999 g. bila imenovana za sutkinju Prekršajnog suda u Zagrebu, Gospodarski odjel, gdje je između ostalih sudila i u predmetima onečišćenja i zaštite okoliša.

Mladen Nakić

Rođen je u Zagrebu. Diplomirao je studij politologije na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, magistrirao međunarodne odnose i doktorirao iz područja međunarodnih odnosa i nacionalne sigurnosti.

Hrvoje Novosel

Podpredsjednik instituta

Rođen je u Karlovcu, a diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Poslovnu karijeru započinje 1997. godine u tvrtki Oriflame, a krajem iste godine nastavlja u HBOR-u gdje radi i danas. Tijekom dugogodišnje karijere u HBOR-u obavljao je niz raznolikih poslova i dužnosti.

Vladimir Kalinski

Rođen je 1969. godine u Sv. Ivanu Zelini. Diplomirao je 1996. godine na Zajedničkom studiju geologije Rudarsko-geološko-naftnog i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu, na smjeru Geologija s paleontologijom.

Teo Čolan

Rođen je 05. ožujka 1965. god. u Dubrovniku, gdje je završio osnovnu i srednju školu upravno-pravnog smjera, a 1993. god. diplomirao je na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Silvija Herjavić

Tajnica instituta

Rođena je u Zagrebu 1997. godine gdje nakon završene Gimnazije Sesvete upisuje Visoku školu međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold.