Članovi upravnog odbora

Članovi upravnog odbora

Marija Pujo Tadić, mag. iur.

Predsjednica Instituta

Rođena je u Dubrovniku, a diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, te je bila zaposlena na mjestu savjetnika u Ministarstvu graditeljstva i zaštite okoliša, te Ministarstvu pravosuđa, da bi od 1999 g. bila imenovana za sutkinju Prekršajnog suda u Zagrebu, Gospodarski odjel, gdje je između ostalih sudila i u predmetima onečišćenja i zaštite okoliša.

Mladen Nakić, doc.dr.sc.Rođen je u Zagrebu. Diplomirao je studij politologije na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, magistrirao međunarodne odnose i doktorirao iz područja međunarodnih odnosa i nacionalne sigurnosti.

Hrvoje Novosel, dipl.oec.

Dopredsjednik instituta

Rođen je u Karlovcu, a diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Poslovnu karijeru započinje 1997. godine u tvrtki Oriflame, a krajem iste godine nastavlja u HBOR-u gdje radi i danas. Tijekom dugogodišnje karijere u HBOR-u obavljao je niz raznolikih poslova i dužnosti.

Vladimir Jelavić, dr.sc.Završio Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, gdje je doktorirao iz specijalističkog područja energetska postrojenja.

Teo Čolan, dr.vet.med.Rođen je 05. ožujka 1965. god. u Dubrovniku, gdje je završio osnovnu i srednju školu upravno-pravnog smjera, a 1993. god. diplomirao je na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Silvija Herjavić

Tajnica instituta

Rođena je u Zagrebu 1997. godine gdje nakon završene Gimnazije Sesvete upisuje Visoku školu međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold.