Članovi upravnog odbora

Članovi upravnog odbora

Silvija Herjavić

Tajnica instituta

Rođena je u Zagrebu 1997. godine gdje nakon završene Gimnazije Sesvete upisuje Visoku školu međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold. Nakon završenog preddiplomskog stručnog studija upisuje diplomski svučilišni studij međunarodnih odnosa i diplomacije na Sveučilištu Libertas.

Za vrijeme studija vannastavno sudjeluje u studentskoj grupi za protokol, a s vremenom postaje i studentica demonstratorica vpl. Milade Privora kod koje je uspješno obranila završni rad na temu: Kultura ponašanja kroz povijest. Također nagrađena je dekanovom pohvalom za osobito zalaganje i doprinos ugledu VŠMOD DH.

Sudjelovanjem u protokolarnoj grupi imala je priliku sudjelovati u organizaciji na raznim događajima kao što su konferencije, svečane obljetnice bolnica, počasna straža na sprovodu, rad sa stranim delegacijama, koncerti itd. te je u tim prilikama dobila iskustvo koordiniranja događaja, upravljanja ljudima, kao i komunikacijske vještine.

Za vrijeme studiranja steče iskustvo rada u administraciji, tj. odjelu za ljudske resurse u određenim tvrtkama gdje radi kao studentica i dodatno uči njemački jezik u Školi stranih jezika. Također studentski aktivno sudjeluje na raznim projektima vezanim uz međunarodne odnose.